TNG Alpaca jsou tabáky, které budete chtít

Je to Tangiers, nebo ne? Ano, ale pod novým jménem. TNG Alpaca představuje jeden z nejlepších černých tabáků do vodní dýmky, známý v Americe jako Tangiers. Po delší době je opět k dispozici. Nyní v nabídce 21 příchutí v hmotnosti 250g. V plánuje je rozšíření sortimentu o balení ve velikosti 100g. Mezi momentálně nabízenými příchutěmi TNG Alpaca se vynořuje zajímavá řada Kashmir, kombinující exotické koření s jemnou vanilkou, skořicí, kardamomem a hřebíčkem. Například Kashmir si můžete vychutnat samostatně, nebo ho zkombinovat s ostružinou, mangem nebo broskví. Zajímavou volbou je Cane Mint - máta s cukrovou třtinou, kterou určitě vyzkoušejte. Dalších kombinaci příchutích necháme již na vaší volbě ať si můžete najít vaši nejlepší příchuť. Objevitelská cesta mezi tabáky TNG Alpaca může začít.

Craftium – nové balení českého tabáku

Další skvělý černý tabák. S melasou z přírodních ingrediencí, příchutěmi od evropských dodavatelů, kvalitními tabákovými listy a čistým glycerinem. Vyrobeno v České republice. To vše v rozumném balení za rozumnou cenu. 40g balení tabáku Craftium postupně nahrazuje 20g balení. Všechny příchutě jsou nyní k dispozici ve velikosti 40g.

DarkSide – tři nové příchutě

Co se týče tabáku DarkSide, máme tady další tři nové příchutě, momentálně dostupné v 200g balení s plánem na 30g balení. Blacktorrent – chuť černého rybízu, Cosmo Flwr - kombinace zralých borůvek s květinovými tóny a poslední Cyber Iwi, která nabízí chuť zralého ovoce kiwi.

Azure

Největší novinkou je tabák do vodní dýmky značky Azure, na který jste se nás už nějakou dobu ptali. Jako první představujeme řadu Gold, vyrobenou ze světlého tabáku Virginia. K dispozici je ve velikosti 250g a nabízí 16 příchutí, jako například Blue Muffin, Cosmos nebo Route 66. Chybí nám řada Black, ale máme již omezený počet kusů, a to pouze z mátové řady. Budou k dispozici v e-shopu a na prodejně, až dorazí kompletní řada, což očekáváme během dvou až tří týdnů.

Na závěr? Všechny novinky již najdete v e-shopu a určitě doporučujeme vyzkoušet. Dejte si čas prozkoumat a vyzkoušet novinky řady černého tabáku TNG Alpaca.

Používáme ověření věku Adulto