Letní žhavení - akce na žhaviče, tarbuše a nosiče

Akce, která koresponduje s letošním létem. Žhaviče, tarbuše a nosiče. Žhavé léto je prostě tady a od 12. července do 25. července 2024 máte jedinečnou příležitost využít výhodné slevy na vybrané příslušenství pro vodní dýmky. Nechte se zlákat a dopřejte si kvalitní vybavení za skvělé ceny!

20% sleva na nosiče žhavých uhlíků

Potřebujete nový nosič žhavých uhlíků? Teď je ten pravý čas! S 20% slevou můžete získat nosiče, které zajistí bezpečný a pohodlný přenos žhavých uhlíků do vaší vodní dýmky. Tyto nosiče jsou navrženy tak, aby vám usnadnily manipulaci a zajistily, že vaše uhlíky zůstanou žhavé po delší dobu.

20% sleva na tarbuše

Tarbuše na vodní dýmky jsou nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým pomocníkem při kouření. Díky nim se zvyšuje kvalita a chuť dýmu. Nyní máte možnost pořídit si je se slevou 20%. Vybírejte z různých designů a materiálů, které padnou přesně k vaší dýmce.

15% sleva na žhaviče

Perfektně rozžhavené uhlíky jsou základem pro skvělý zážitek z kouření vodní dýmky. Proto jsme pro vás připravili 15% slevu na žhaviče a vařiče, které vám umožní rychle a efektivně rozžhavit uhlíky do správné teploty. Naše žhaviče a vařiče jsou spolehlivé a snadno použitelné, takže budete mít vždy připravené uhlíky během pár minut.

Nepropásněte tuto skvělou příležitost a využijte našich výhodných slev od 12. července do 25. července 2024!

Používáme ověření věku Adulto