Neuvěřitelné slevy na konci prázdnin

Právě nyní probíhá jedinečná slevová akce na minerální kamínky a další oblíbené produkty pro vodní dýmky, která potrvá jen do konce tohoto měsíce. Minerální kamínky, které jsou skvělou alternativou k tradičnímu tabáku, jsou k dispozici s neuvěřitelnou 70% slevou! Tato sleva je platná pouze do 31. srpna 2024, takže neváhejte a využijte této výjimečné příležitosti.

Minerální kamínky se po tomto datu již nebudou prodávat, protože od 1. září 2024 budou zatíženy novou spotřební daní, která jejich cenu neúměrně zvýší. Nyní je tedy poslední šance, jak si tyto kamínky pořídit za výhodnou cenu a užít si je bez zbytečně vysokých nákladů.

Kromě minerálních kamínků je v akční nabídce i další zboží. Například přírodní uhlíky do vodní dýmky značky BLACKCOCO's jsou nyní k dispozici s 15% slevou. Tyto uhlíky jsou oblíbené pro svou dlouhou dobu hoření a čistotu, kterou zajišťují při kouření vodní dýmky.

Dále můžete využít slevu 25 % na vodní dýmky značky MVP, které jsou známé svou kvalitou a moderním designem. Pokud hledáte přesné digitální váhy pro své směsi do vodní dýmky, i zde na vás čeká sleva – konkrétně 20 % na všechny digitální váhy.

V akční slevě jsou i drtičky, které pomohou při drcení bylin určených k vaporizaci či kouření. Nyní můžete drtičky nakoupit o celou čtvrtinu levněji.

Tato slevová akce platí až do 5. září 2024, ale pro minerální kamínky máte čas pouze do konce srpna. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost, jak si pořídit vybavení pro vodní dýmku za bezkonkurenční ceny. Využijte akce, dokud je čas!

Používáme ověření věku Adulto