Nové tabáčky do vodní dýmky značky Serbetli a BlackBurn

Nové příchutě tabáku Serbetli

Tabák Serbetli, známý pro svou vyváženou chuť a kvalitní směs, přichází s novými příchutěmi, které potěší všechny milovníky vodní dýmky. Mezi novinky patří například Serbetli Ice Banana, která kombinuje sladkou banánovou chuť s osvěžujícím ledovým nádechem. Další novinkou je Serbetli Star Mix, což je mix různých ovocných chutí, které tvoří harmonický a osvěžující zážitek. Nyní v nabídce v 50 g a 250 g balení.

Nové příchutě tabáku BlackBurn

Tabák BlackBurn je známý pro své výrazné a intenzivní chutě. Mezi nejnovější přírůstky patří například BlackBurn Shocked Rapbear, který nabízí kyselou malinovou chuť, a BlackBurn Something Icy, přinášející čistou ledovou příchuť pro osvěžující kouření. Další novinkou je BlackBurn Straw-bear Gem s chutí jahodového džemu, který potěší ty, kteří hledají sladší a ovocné příchutě. Nyní v nabídce v 25 g a 200 g  balení.

Specifikace tabáků Serbetli a BlackBurn

  • Serbetli: Tento tabák je známý svou vysokou kvalitou a širokou škálou příchutí. Je vyráběn z vybraných tabákových listů a je dostupný v různých variantách, které uspokojí jak začátečníky, tak i zkušené uživatele vodní dýmky.
  • BlackBurn: Tabáky této značky se vyznačují svou intenzivní chutí a silným aroma. Jsou oblíbené mezi zkušenými uživateli díky jejich komplexnosti a schopnosti přinést jedinečný zážitek z kouření.
Používáme ověření věku Adulto