Žhavé letní slevy

Připravili jsme pro vás skvělou příležitost ušetřit na nákupu vybavení pro vodní dýmky. Nechte se hýčkat luxusními produkty za zlomek původní ceny! Akce trvá od dnešního dne do vyprodání zásob, tak neváhejte a vybavte se výhodně!

Sleva 50% na minerální kamínky do vodní dýmky

Užijte si čistý a intenzivní zážitek kouření s našimi minerálními kamínky. Kamínky jsou ideální náhradou tabáku a poskytují bohatou a hustou páru. V akci nabízíme různé příchutě od exotického manga až po osvěžující mentol.

Sleva 15% na přírodní uhlíky Cocoloco

Kvalitní uhlíky jsou základem každé dobré vodní dýmky. Přírodní uhlíky Cocoloco jsou vyrobeny ze 100% kokosových skořápek, bez přidaných chemikálií, což zaručuje dlouhou dobu hoření a minimální množství popela.

Sleva 20% na digitální váhy

Precizní digitální váhy jsou nezbytné pro každého, kdo si chce ujistit, že má správné množství kamínků či tabáku pro dokonalý zážitek. Váhy jsou kompaktní a snadno přenosné, s přesností na desetiny gramu.

Sleva 25% na vodní dýmky ALUX

Pokud hledáte novou vodní dýmku, nyní je ten pravý čas na nákup. Vodní dýmky ALUX jsou známé svou kvalitou a stylovým designem. V nabídce máme různé velikosti a barvy, takže si jistě vyberete.

Nezapomeňte, že tyto slevy jsou časově omezené a platí jen do 22.8.2024. Navštivte náš e-shop a vyberte si z široké nabídky zboží za opravdu super ceny. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemné nákupy!

Používáme ověření věku Adulto